POP-UP POHJANMAA 11.–13.6.2015

Kesäkuussa 11. – 13.6.2015 Pohjanmaan maakuntaliitto kokoaa yhdessä Helsingin kaupungin kanssa Pohjanmaan parhaat palat ennenkokemattomaksi elämyspaketiksi, joka herää henkiin Helsingin ytimessä. Tavoitteena on esitellä yhteisvoimin Vaasan seudun, Pietarsaaren seudun, Suupohjan rannikkoseudun sekä Kyrönmaan mahdollisuuksia ja menestystarinoita.

Suurtapahtuman sydän on Helsingin Senaatintorilla, jossa tarjolla on mm. pohjalaista ruokaa, kulttuuria, muotoilua ja matkailukohteita. Energinen elinkeinoelämä ja pohjanmaan laaja koulutusverkosto nousevat myös estradille esittämään seudun menestystarinaa. Täydellinen mahdollisuus kokea Pohjanmaan parhaat palat tehokkaasti, mutta muistettavasti.

Pop-Up Pohjanmaa on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa kuvakirjoista, joiden tarinat heräävät henkiin katsojan voimin. Interaktiivisen tapahtuman tarkoitus onkin juuri se, että vierailijat saavat kokea Pohjanmaan kaikilla aisteilla – näkemällä, kuulemalla, haistamalla, tuntemalla, maistamalla. Iloinen ja värikäs pienois-Pohjanmaa on kuin pala kaunista satua, joka ilmestyy Helsingin katukuvaan kertomaan elämästä Suomen onnellisimmassa maakunnassa.

TAPAHTUMA ON AVOINNA YLEISÖLLE
To 11.6. klo 10-20
Pe 12.6. klo 8.30-20
La 13.6. klo 10-17
Ohjelma torilla jatkuu torstaina ja perjantaina klo 22 saakka. Myös alueen ravintola on avoinna klo 22 saakka.

Tapahtumassa mukana

Tapahtuman järjestäjät:

Pohjanmaan liitto

Pohjanmaa logo

Helsingin Kaupunki

Helsinki vaakuna3

 

 

Tuottaja:

Pohjanmaan Expo

pohjanmaan expo2